» Начало » За нас
 

За нас

  • Фирма "АСК-НЕТ" ООД е дружество с ограничена отговорност, основано през 1999 г. в гр. София. Дейността ни е свързана с продажби на компютърни конфигурации от среден и висок клас, както и дистрибуция на компютърни компоненти, комуникационни продукти и периферия. Фирмата специализира в комплексното техническо обслужване и сервиз на компютърни системи, абонаментно обслужване на офис техника, цялостни решения за локални мрежи, системи за видеонаблюдение и контрол на достъп.  Извършва висококачествено структурно окабеляване съгласно изискванията и стандартите.
  • Стремежа да предложим пълно и качествено обслужване на нашите клиенти поражда гъвкавост в ценовата ни политика съчетана с доза компетентно мнение от специалистите на фирмата, както и гарантирана коректност във всяко отношение!
  • Създаването на дълготрайни и коректни взаимоотношения разширява прогресивно кръга от наши клиенти, като ни утвърждава на българския пазар като стабилен доставчик и  доверен партньор. Доказателство за това е бързия темп на развитие на дистрибуторската ни мрежа в цялата страна, както и увеличаващия се брой на настоящи и бъдещи корпоративни клиенти и частни лица.
 
 
 

Количка

0 стоки / 0 лв.

Последно обновяване на:

04 юни 24 11:53

KINGSTON
10285 лв.

Валутни курсове

  • BGN/ USD: 1.85
  • BGN/ EUR: 1.9558