» Начало » Начин на доставка
 

Начин на доставка


Доставката на всички стоки се извършва от куриерска фирма, ЕКОНТ ЕКСПРЕС до адрес посочен от потребителя. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.  Ако и на следващия ден не се свържете с нас или куриерската фирма, пратката се връща в нашия офис и приемаме поръчката Ви за анулирана.
Срокът за доставка е от 1 до 5 работни дни след потвърждаване на поръчката. При плащане с банков превод или кредитна/дебитна карта срока на доставка започва да тече след потвърждение за превода. В телефонен разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани за точния срок на доставка и как ще бъдат доставени Вашите покупки.

Разходите за доставка се поемат от потребителя като цената зависи от неговото местоположение, както и от срока за доставка по схемата на куриера. Цената за доставка можете да изчислите от тарифен калкулатор за куриерски пратки "ЕКОНТ Калкулатор".
Забележка:
- доставката по обявен час (± 30 мин.) – се извършва (от 10:30 ч. до 17:30 ч.). в деня за доставка. Тази услуга е валидна само за населените места с офиси на обслужващия куриер.
- доставката се извършва с куриер от 9.30 до 17.30 часа, Събота до 13.30 часа
- доставки не се извършват в Неделя и официални празници 
- за поръчки направени след 15.00 часа, срока за доставка започва да тече от следващия работен ден

 
 
 

Количка

0 стоки / 0 лв.

Последно обновяване на:

20 януари 21 17:13

Power Color
117912 лв.

Валутни курсове

  • BGN/ USD: 1.70
  • BGN/ EUR: 1.9558